Over ons

Een korte beschrijving over Zoo-Photo.nl 

Over Zoo-Photo.nl
Zoo-Photo.nl is actief sinds voorjaar 2015. Het is een website die zich bezig houdt met het brengen van foto- en videoreportages uit verschillende dierentuinen in Nederland. De reportages wij publiceren, lopen uiteen van dierengeboortes tot de aankomst van nieuwe dieren en alles wat daar tussen zit.

Na een aantal verschillende keren van lay-out te zijn gewijzigd heeft de website sinds 01 december 2017 de definitieve lay-out en is toen ook begonnen met de invulling van de website.

Reportages die al eerder zijn gepubliceerd of weer terug gevonden zijn in het archief krijgen ‘uit het archief’ mee in de beschrijving.

De fotografen van Zoo-Photo.nl kunnen zowel herkenbaar als onherkenbaar aan het werk zijn.

 

Dierentuinnieuws
Vanaf 01 december plaatsen we ook nieuwsberichten dierentuinen. Deze plaatsing gebeurt altijd met bronvermelding naar de betreffende dierentuin. In veel gevallen volgt er op een dierentuin bericht ook een fotoreportage van onze kant.

 

Meedoen
Momenteel zijn we op zoek naar fotografen die veel in een dierentuin komen en het leuk vinden hun foto’s met anderen te delen. Neem contact op via 06 20 84 84 50 of stuur een mail naar info@zoo-photo.nl

 

Doelstelling
Het doel van deze website is het op een eenvoudige manier brengen van kwalitatief nieuws, fotoreportages en videoreportages, in woord en beeld over de bepaalde onderwerpen uit de Dierentuinen.

error: Content is protected !!